Plaats 13: Dion Franke

Daar ben ik dan, Dion Franke , 19 jaar en ik woon in Zuidlaren.

“Natuurlijk” stem ik Leefbaar Tynaarlo. Maar dat niet alleen, ik sta op de kieslijst op plek 13. Gelukkig ben ik niet bijgelovig en brengt 13 mij vast alleen maar geluk. Want ik ga natuurlijk wel voor een zetel in de gemeenteraad. Daarvoor moet ik wel net als Max Verstappen wat plekken voor mij inhalen maar met mijn drive om mij in te zetten voor de ouderen en jongeren in de gemeente Tynaarlo gaat dat vast lukken.

Ik studeer verpleegkunde en interesseer mij met name in het verbeteren van de zorg in onze gemeente en meer aandacht voor onze jongeren. Maar ook ga ik natuurlijk voor een groen Tynaarlo. Want als inwoner van Tynaarlo mogen wij toch van geluk spreken? Je zult hier maar mogen wonen. Mijn slogan voor de verkiezingen is dan ook; Zorg voor je omgeving, dan zorgt deze ook voor jou!