Plaats 10: Geja van Zuiden

Mijn naam is Geja van Zuiden.

Ik woon sinds maart 1991 in het mooie Zeegse.
Ik leef al jaren samen met meerdere moeilijk plaatsbare asielhonden; ook verzorg ik meerdere zwerfkatten en mijn tuindieren niet te vergeten.
Ik wil mij gaan inzetten voor het dierenwelzijn en de natuur in de gemeente Tynaarlo.
Wat ik mis in deze gemeente is een asiel voor huisdieren en een laagdrempelig meldpunt voor bijvoorbeeld illegale bomenkap of verwaarlozing van dieren, waar snelheid geboden is.  Ik ben lid van vele dierenorganisaties en heb veel ervaring opgedaan in de loop der jaren.

Waarom Leefbaar Tynaarlo?
Leefbaar Tynaarlo streeft ernaar de groene long in deze gemeente in stand te houden en is tegen uitbreiding van woningen in recreatiegebieden. Ik zie in onze gemeente veel natuur verdwijnen door het bouwen van woningen in natuurgebieden, het liefst zo groot mogelijk, of het verdwijnen van bomen omdat er zonnepanelen op daken geplaatst worden, terwijl je in het bosgebied woont. De laatste jaren worden er steeds minder dieren gespot. De eekhoorns, konijnen en reeën moeten niet uit het dorpsbeeld verdwijnen.

Geef dier en natuur een stem.