Plaats 7: Hans van Gestel

Ik ben Hans van Gestel en woon al een tijd in Tynaarlo. Ik ben getrouwd en heb vier schatten van donderstenen. Naast dat ik werkzaam ben bij de Universiteit, ben ik als consulent vrijwilliger bij de vakbond. Ik ben opgeleid als bedrijfskundige.

Ik ben lid bij Leefbaar Tynaarlo, omdat in mijn optiek deze partij niet alleen onafhankelijk is, maar zeer goed benaderbaar is voor de inwoners van Tynaarlo. Afgelopen periode heb ik gemerkt dat de leden van Leefbaar Tynaarlo goed op elkaar is ingespeeld en kennis van zaken heeft. Voor een partij is het belangrijk dat ze staan voor wat goed is voor de inwoners van onze gemeente waarbij niet getornd wordt aan de onafhankelijkheid.

Als persoon wil ik graag weten wat er om mij heen gebeurt. Ik vind het belangrijk dat je invloed uitoefent daar waar het nodig en betekenisvol is. Graag wil ik zien wat ik ,niet alleen voor mijn gezin, maar ook voor anderen kan betekenen met de ervaringen die ik afgelopen jaren heb opgebouwd.

Ik wil mij inzetten voor Ruimtelijke Ordening, mijnbouwschade en de energietransitie. Drie onderwerpen die de komende periode van vier jaar nog belangrijker worden en cruciaal zijn voor onze toekomst.