Plaats 3: John Franke

Inwoners en ondernemers zijn gebaat bij Raadsleden die staan voor wat ze zeggen. De afgelopen vier jaar heb ik dat voor u gedaan. Dicht bij de mensen staan en in gesprek gaan heeft geleid tot mooie dingen die mensen waarderen. Van groot tot klein. Ondanks dat ik vanwege uitgezaaide longkanker u niet kán beloven dat ik het nog vier jaar volhoud, kunt u tóch weer voor mij kiezen. Ik haal er enorm veel energie uit om zolang het kan mij in te zetten voor alle inwoners van Tynaarlo. Ik zit daarom graag voor u weer in de gemeenteraad.

   • Nog steeds vecht ik voor het vergoeden van alle schade door aardbevingen. Als het moet stap ik zelfs graag samen met u naar de Rechter om dit af te dwingen. Het wordt tijd.
   • In Zuidlaren, waar ik woon, moet nu snel worden doorgepakt met de ontwikkeling van het mooie centrum. Met een Motie heb ik ervoor kunnen zorgen dat we uit de impasse zijn. Nu voortmaken zou ik zeggen. Ondernemend Zuidlaren is er klaar voor
   • Twee beweegpleinen zijn er op mijn initiatief inmiddels verrezen. In De Groeve en Zuidlaren. Mijn doel is om ook in de overige kernen sport en bewegen actief te blijven stimuleren.
   • Wonen voor jong en oud? Geen discussie, handen uit de mouwen en nu echt gaan bouwen
   • Stop als College met zeuren over een herinneringsplaatje op een brug voor een oorlogsheld of graven van bijv. de vinders van ‘Het meisje van Yde’. Wees bewust van je geschiedenis!
   • En is een verkeerssituatie onveilig? Dan spring ik gewoon in de bres tot het opgelost is.

Zit u verder te wachten op loze beloftes zoals andere kandidaten doen? Daar doe ik niet aan. Ik denk gewoon met u mee in het belang van Tynaarlo. Kan ik iets voor u doen? Bel of mail me dan 0654900821 / info@johnfranke.nl Dat heeft ook de voorbije vier jaar super gewerkt.

Ik kies voor u, kiest u voor mij? Lijst 1 / Plek 3

John Franke