Plaats 4: Marcel Elzerman

Hallo,

Graag stel ik mij aan u voor: Marcel Elzerman, 43 jaar en samen met mijn vrouw en 3 kinderen woon ik in Eelde-Paterswolde. Al meer dan 20 jaar ben ik, zowel uitvoerend als beleidsmatig, werkzaam in de gehandicaptensector, jeugd- en gezinshulpverlening en momenteel in de psychiatrie. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij het Bloemencorso Eelde en zet mij actief in voor de aanpak van seksueel geweld d.m.v. lezingen en lotgenotencontacten.

Een hechte en leefbare gemeenschap bloeit door vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen prachtige evenementen, initiatieven en (mantel)zorg zoals wij dit kennen in Tynaarlo. Daarnaast geeft het zelfvoldoening en draagt het bij aan de broodnodige sociale samenhang. Meer waardering dus voor iedere vorm van vrijwilligerswerk!

Mijn sociale bevlogenheid sluit naadloos aan bij de betrokkenheid van Leefbaar Tynaarlo op dit vlak. Ik maak mij hard voor een rechtvaardig sociaal domein; voorrang voor “eigen inwoners” op de woningmarkt en actieve steun voor de financieel minder krachtige schouders als het gaat om verduurzaming en energiearmoede.

Marcel Elzerman; uw kandidaat nr. 4

“Omdat de gemeente wel wat meer medemenselijkheid kan gebruiken! “