Plaats 11: Michiel de Sterke

Ik ben Michiel de Sterke 70 jaar.

Ik woon sinds 2003 in het mooie Paterswolde aan de Hoofdweg. Gedurende een aantal jaren, vanaf 2012 tot 2021 was ik actief in de politieke partij 50Plus in verschillende functies

Nu ben ik AB lid in het Waterschap Noorderzijlvest voor Betaalbaar Water

Uiteraard heb ik Leefbaar Tynaarlo ook al vele jaren gevolgd via de pers en voel mij thuis bij hun wijze van denken en vooral hun ‘no nonsens’ benadering

Geen achterkamertjes politiek

In mijn dagelijks leven ben ik 48 jaar lang tot aan mijn pensioen in 2017 als 1e concertmeester verbonden geweest bij het Noord Nederlands Orkest. Naast mijn werk in de muziek heb ik 30 jaar lang gewerkt als psycholoog/psychotherapeut .Als vakbondsbestuurder ben ik ook o.a. 4 jaar Voorzitter van het Hoofdbestuur geweest van de Nederlands Toonkunstenaars Bond

Beleidsterreinen waarop ik graag iets zou willen bijdragen zijn:

Ouderenzorg, Cultuur, Sociaal Domein vooral huisvesting, integratie van asielzoekers. Dialoog met andere culturen.