Plaats 6: Roelof Rutgers

Roelof Rutgers

Ik ben 55 jaar en woon met mijn vrouw Trea en mijn twee zoons in Vries. Ik ben al 31 jaar werkzaam bij de zwembaden van de gemeente Tynaarlo. Eerst was ik manager van Aqualaren en nu sinds de samenvoeging van de drie zwembaden in de gemeente Tynaarlo manager van deze
drie prachtige zwembaden (Aqualaren te Zuidlaren, De Leemdobben te Vries en Lemferdinge te Paterswolde).
Mijn expertise en interesse ligt voornamelijk bij sport, recreatie ,accommodatiebeleid en dorpsaangelegenheden.
Ik vind het belangrijk dat wij als lokale onafhankelijke partij op kunnen komen voor de belangen van alle inwoners van de gemeente Tynaarlo.
Ik wil graag dat wij ons samen sterk maken voor het behoud en vernieuwen van onze prachtige (sport)accommodaties, zwembaden en recreatieve voorzieningen, een fijne omgeving creëren voor recreëren. Ik ben er trots op dat we telkens de mogelijkheden vinden om dit te exploiteren in goed overleg met onze inwoners.

Roelof Rutgers Lijst 1op plaats 6 als actieve stimulator!!